PANDWRAS BOX NEWS












Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Απήχθη ο πρωθυπουργός της Λιβύης

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒΒC και μεταδόθηκε την Τετάρτη, o Αλί Zεϊντάν κάλεσε τις δυτικές δυνάμεις να βοηθήσουν για να σταματήσει η εξάπλωση των παραστρατιωτικών ομάδων στη χώρα του.

Ένοπλοι απήγαγαν τον λίβυο πρωθυπουργό Αλί Ζεϊντάν από ξενοδοχείο στην Τρίπολη, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Ο πρωθυπουργός της Λιβύης απήχθη τα ξημερώματα από ένοπλη οργάνωση και "οδηγήθηκε σε άγνωστο προορισμό", ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
"Ο επικεφαλής της μεταβατικής κυβέρνησης Αλί Ζεϊντάν οδηγήθηκε σε άγνωστο προορισμό για άγνωστους λόγους από μια ομάδα ανδρών που φέρονται να είναι πρώην αντάρτες", σύμφωνα με την σύντομη ανακοίνωση της κυβέρνησης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒΒC και μεταδόθηκε την Τετάρτη, o Zεϊντάν κάλεσε τις δυτικές δυνάμεις να βοηθήσουν για να σταματήσει η εξάπλωση των παραστρατιωτικών ομάδων στη χώρα του.
Σε συνέντευξή του στο BBC Newsnight, είπε ότι η Λιβύη χρησιμοποιείται ως βάση για την εξαγωγή όπλων σε ολόκληρη την περιοχή.
Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών εξετάζει τις αναφορές για το περιστατικό αυτό και είναι "σε στενή επαφή με ανώτερους αμερικανούς και λίβυους αξιωματούχους στην περιοχή", δήλωσε η εκπρόσωπος Τζεν Πσάκι.
ΠΗΓΗ"ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ