FULL MOON WITH DOLPHINS
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ
2 Αυγούστου 2012, 21.00 | Αττικό Ζωολογικό Πάρκο > Σπάτα
Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο γιορτάζει την ομορφιά της φύσης με μια μοναδική παρουσίαση των Δελφινιών υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού.
Το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι, τα Δελφίνια του Πάρκου και υπέροχες μελωδίες θα σας χαρίσουν μαγικές στιγμές, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε ένα μοναδικό θέαμα διάρκειας 1+ ώρας, βγαλμένο από την αγάπη μας για την φύση και την ομορφιά της.
Λόγω της δεδομένης χωρητικότητας του χώρου των Δελφινιών, την μοναδική αυτή εμπειρία θα έχουν την τύχη να την ζήσουν μόνο 1000 άτομα και είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης.
Οι πύλες του Δελφιναρίου θα ανοίξουν στις 9μμ. Για λόγους ασφαλείας, η περιήγηση στους υπόλοιπους χώρους του Πάρκου πλην αυτού των Δελφινιών θα απαγορεύεται. Συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση στο Πάρκο από τις 20:30 για να αποφευχθούν οι ουρές και ταλαιπωρία κατά την παραλαβή των εισιτηρίων σας. Οι φροντιστές και εθελοντές του Πάρκου θα βρίσκονται εκεί για να σας συνοδεύουν στον χώρο φιλοξενίας των Δελφινιών.
Αττικό Ζωολογικό Πάρκο > Σπάτα
Διεύθυνση: Θέση Υαλού, Σπάτα Τηλέφωνο:  2106634724
Πέμπτη 02 Αυγούστου 2012, ώρες: 21:00
Εισιτήρια
Tιμή εισόδου: 5€
Τιμή εισόδου για κατόχους Ετήσιας Κάρτας του Πάρκου : 3€
Για τους επισκέπτες του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου που θα έχουν εισέλθει στο Πάρκο από τις 9:00 έως τις 20:00 η τιμή εισόδου για την ειδική αυτή παρουσίαση είναι 3€.
Απαραίτητη η προκράτηση θέσης.

πηγη"

camera stylo online

camera stylo online

camera stylo online

camera stylo online